söndag 24 januari 2010

Sondagkvall den 24

Hey Ya'll!

Nu har vi varit runt och turistat en del idag. vi har klarat av en piss i Missisippi och varit pa Cotton Museum (har fick vi verkligen veta sanning om slavhandel och sjalva rummet i detta museum var faktiskt bumulsborsen fram till vara dagar. Sa sant, sa sant, slaveriet pagick i sort sett fram till 60-talet da man avskaffade regeln att bomullsarbetarna fick 1 procent av avkastningen). Skrammande!!

Vi gick darefter vidare till klubben "Pig On Beale", och tog oss en ol eller tva, dar vi spelat torsdag och fredag under var competition i International Blues Challange for en underbar publik och jury. Vi gick ju som sagt inte vidare till final, men med fantastiska 700 andra musiker fran hela varlden kan det ju ha sina skal.

Darefter gick stegen till the great Gibson factory, dar vi provade oss igenom hela sortimentet av Gibsongitarrer akustiska sasom egitarrer och gick en guiadad tur igenom fabriken och sag hur en av varlden basta gitarrer kommer till. Awesome!! (hade inte tillrackligt med pengar att kopa tyvarr!!)

En liten runda pa Beale Street gor vi och mitt emot Nerw Daisy Theatre star nagra goa svarta musiker och lirar pa gatan. De far syn pa oss och vara pass fran IBC och fragar om vi vill spela! Det blev full bluesjam ute pa gatan och vi drog stor publik, samt fick stora ovationer. citat: Come and listen to the swedes folks, come liste to the swedes folks. Cool!

Nar vi gick darifran var himmeln svart av thundercluds sa det blev raska steg in till nan t-shirt shop, sen tillbaka till hotellet for en kall ol och lite latskrivning pa rummet. NYTT material kommer nu!

Kvallen fortsatter pa Circa restaurant med god mat och en flaska gott Merlot vin och darefter ett par klubbar pa Beale Street med e lokala banden som ar sa oerhoert bra! sa vi bokade bord pa en av klubbarna till i morgon kvall.
Jisses vilka musiker som kryper fram nu efter tavlingarna.

Se ya t,morrow ya'll all and good vibes from the south! Missisippi bound in Memphis.
Steve & Mattias.

1 kommentar:

  1. Vi väntar med spänning på nytt låtmaterial.

    Ha det fortsatt gôtt!

    /Johan

    SvaraRadera